Kurillista

Runoilija 7e2009a874d38e379ffb214886eeadb5

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2006
Viimeksi paikalla: 4.4.2018 1:10

Asuinpaikka: 2af303f91aaff05659d3f3b21bfda4aa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Orrellansa Kukko-ukko,
yksinvaltias kanalan.
Pöyhisteli, röyhisteli, koko lailla korea.

Pihalla näki kanan soman,
otti vaimon ikioman.
Kullan, oman kalleimman.

Vaan lähti ukolta orsi alta,
tuli tarhaan akkavalta.

Kukko-ukko naapurin kanssa tahtoi,
tuiman taiston otella.
Mutta tarhassa on uusi kuri,
täytyy vaimoa totella.

Vuodatti siihen kyyneleen niukan,
kun kuuli kiellon tosi tiukan.

Kukko-ukolta loppui lumous,
huomasi tulikin vallankumous.

Kana-emo aika pakkaus,
tälläistä on tosi rakkaus.

Selite: 
Diinpä Diin !
Kategoria: 
 

Kommentit

Tällaista se todellakin voi rakkaus toisinaan olla.

Tottakai vaimo määrää. Sitä se rakkaus on.

Hieno runo!!
Ei muuta kun tossut jalkaan ja luimistellaan alta kulmien

Hauskan runon rustasit! Mieleen vain tuli, että on kai niillä kukoillakin sentään oma tahto, ei siellä tossun alla ole pakko olla :))

Oivallinen runo ja otsikko! Oi voi, Kukko- parkaa, mikä kohtalo ;)

 

Käyttäjän kaikki runot