Tästä Kodista Ei Tarvitse Maksaa Vuokraa

Runoilija Tianna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat olivat pitkään kadoksissa, nyt ymmärrän, että ilman niitä ei ole mitään.


"Tekonsa voi harkita, sanansa voi valita, tunteet kulkevat omia teitään."
-Sylvi Kekkonen-



Helposti särkyvää. Käsittelethän varoen,


Kaunein kiitos sinulle joka sanojasi minulle jätät.
 

Kainaloosi
rakennan pesän
vuoraan sen
untuvalla pehmeäksi

rakkaudella vahvaksi.

Tehdään
siitä yhdessä
niin kestävä
ettei mikään
paha voi
puhkua, puhaltaa
nurin.

Rakennetaan
rakkaudella
kaikki
tuulet
myrskyt
kestävä pesä

johon
mikään paha
ei yllä.

Paikka jossa

sinusta
minusta
tulee me.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa lämpöä ja turvallisuudentunnetta huokuu runosi sanoma.

Suloinen runo, turvallisuudentunnetta.^^

 

Käyttäjän kaikki runot