Miten Minä Jaksan Minun Kanssa

Runoilija Tianna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat olivat pitkään kadoksissa, nyt ymmärrän, että ilman niitä ei ole mitään.


"Tekonsa voi harkita, sanansa voi valita, tunteet kulkevat omia teitään."
-Sylvi Kekkonen-



Helposti särkyvää. Käsittelethän varoen,


Kaunein kiitos sinulle joka sanojasi minulle jätät.
 

Älä
kysy minulta
mikä on
miksi itken
vedän peiton korviin
keskellä päivää.

Välillä
on niin hankala
selittää toiselle
asioita, tunteita

kun ei itsekään ymmärrä.

Olisi
ehkä helpompi
olla yksin
kun ei tarvitsisi
selittää kellekään
haavojaan
kyyneliään.

Mutta
toisen avulla
ehkä paremmin
selviydyn
seuraavaan päivään.

Vaikka toinen
ei voi ymmärtää
mitä pelottavaa huomisessa voi olla.

Minulle
huominen on
pelottavia
asioita
ihmisiä
täynnä

vaikka eniten pelkään
itseäni

sitä miten

minä jaksan minun kanssa
vielä tämän yön.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeasti kuvaat tätä masennusta.
On taas menny hermot selitellessä ihmisille mikä mua vaivaa...
Yksin pitää täällä selvitä, tosin helpompaa kai niin minulle...

Sydäntä riipii tämä runosi. Kipeät sanasi "yksinäisyydestä" silloinkin kun toinen on siinä lähellä, vierellä, silittämässä uneen. Tunnistan kovin itseni runostasi.

paljon voimia sinulle toivotan.

Hienosti kirjoitettu runo, arasta aiheesta.

Mahtavasti kirjoitettu runo !!
Aiheesta jota kaikki ei uskalla käsitellä vaan sulkee kaiken kuorensa alle patoutumaan odottaa vain kaiken räjähtävän. On mahtava kokemus purkaa kaikki sisimpänsä ystävälle tai joka sille osaa kuunella ja ymmärtää toisen sisäisen tuskan.

 

Käyttäjän kaikki runot