Aamuyön tunnit

Runoilija Tianna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat olivat pitkään kadoksissa, nyt ymmärrän, että ilman niitä ei ole mitään.


"Tekonsa voi harkita, sanansa voi valita, tunteet kulkevat omia teitään."
-Sylvi Kekkonen-



Helposti särkyvää. Käsittelethän varoen,


Kaunein kiitos sinulle joka sanojasi minulle jätät.
 

Näinä aamuyön tunteina

aurinko nousee kauniisti

on hiljaista

ihmiset heräilee töihin

minä en ole jaksanut
edes nukkumaan.

Näinä aamuyön tunteina
romahdan
luovutan

liikaa painaa kuorma
laihoja hartioita.

Aivan liikaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tuttu tunne. kun taas viime aikoina noi valvomisputket on tuttuja.
Hmm, tää on ihanan herkkä tälleen kursiivilla, tykkään kovasti.

*ruts

 

Käyttäjän kaikki runot