Sydämen vajaatoiminta

Runoilija Tianna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat olivat pitkään kadoksissa, nyt ymmärrän, että ilman niitä ei ole mitään.


"Tekonsa voi harkita, sanansa voi valita, tunteet kulkevat omia teitään."
-Sylvi Kekkonen-



Helposti särkyvää. Käsittelethän varoen,


Kaunein kiitos sinulle joka sanojasi minulle jätät.
 

Kun näet
minun hymyilevän

älä anna sen hämätä
se on vain rooli
jolla peitän totuuden

aidon hymyn näkee silmistä.

Sydämeni
lakkasi hymyilemästä
sillä hetkellä
kun se jäi
yksin.

Osa siitä
kuoli
tai ainakin
nukahti uneen

josta vain toinen sydän voi herättää.

Sanovat
ihmisen sydämen
olevan oman nyrkin kokoinen

minun on enää
puolet siitä

jos sitäkään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava, upeasti kirjoitettu runo,pidin!

..tai toisilla on vain hyvin pienet nyrkit.

Kaipa se on tuokin "jokaisen" käytävä läpi :(

Mut mitäs me, tuulta päin, vaikka ei mihinkään pääsisi ;)

Kaunista ja koskettavaa

Kaunista ja koskettavaa

Kaunista ja koskettavaa

ihan, kun lukisit ajatukseni.
tykkään kovasti :)

 

Käyttäjän kaikki runot