Ikävä ryöpsähtää sielusta silmiin

Runoilija olenNainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2004
Viimeksi paikalla: 16.8.2018 12:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä
kyselemättä kuljettanut

hyvä niin
olisi tullut erimielisyyksiä
eikä ainoastaan pilkun paikoista -


 
 

Kamppaa nurkan takana, yllättää hetkellä
jolloin melkein unohdan Sinut -

enkä koskaan kuitenkaan.

Kuljet vierelläni, kannat kauppakassini
elät tätä arkea neljäntuhannen kilometrin päästäkin.

Emme me vieroitu
onhan meillä sama taivas ja tämä yhteinen helvetti -


ikävä joka ei unohda.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ruts*

hyvinkin koskettava teksti. yhteiset asiat, vaikka kaukana ja helvetillisiä. tunnelmaa jota jää pohtimaan.

Koskettava runo.

Puhuttelevan Hieno runo,
jonka kohokohta tuo lopun `ikävä joka ei unohda`.

Pidin, Paljon.

Hienosti käännetty ympäri tässä tuttu juttu, ihminen yrittää unohtaa ikävän, mutta ikävä ei unohdakaan ihmistä. Personifikoitu ikävä on melko.. no, ikävä kaveri. Kampittaa aina kun sitä vähiten odottaa.

Mutta hyviä seurauksiakin tästä on. Kuten taidokkaita ja tunteentäyteisiä runoja.

 

Käyttäjän kaikki runot