Älä tule tänään

Runoilija olenNainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2004
Viimeksi paikalla: 16.8.2018 12:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä
kyselemättä kuljettanut

hyvä niin
olisi tullut erimielisyyksiä
eikä ainoastaan pilkun paikoista -


 
 

kun en jaksa olla sinullekaan
yhtään sen enempää
kuin itsellenikään

-

hymytön ja harmaa
mykkäselkäinen nainen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, joskus ei vain jaksa, toisaalta jos sen sanoo, ehkä toinen ymmärtää, aina ei ole parhaimmillaan

suora, vahva ja v..tuuntunut. tunnelma välittyy ja saa katsomaan hieman toiseen suuntaan ettei vahingossakaan häiritsisi.

Vilpitön hauras runo.

vilpitön toteamus

Hieno runo.

Ehköpä juuri silloin olisikin hyvä, jos joku olisi lähellä vaikka puhumattakin ja halaisi.

"Mykkäselkäinen nainen", aivan mieletön ilmaisu!

Ehkäpä joku tykkää hymyttömistä ja harmaista mykkäselkäisistä naisista? Siinä toivossa saa elää :)

Surulla koristettu Hieno runosi! =)

Hyvin rakennettu kokonaisuus, lopun kursivointi vahvistaa viestiä toimivasti.

Herättää kysymyksen... onko tulija silloin se oikea...

Surullista matalapainetta runossasi.

...ehkä jo huomenna paistaa Aurinko !
;)

 

Käyttäjän kaikki runot