Et sinä voi minua satuttaa

Runoilija olenNainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2004
Viimeksi paikalla: 16.8.2018 12:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä
kyselemättä kuljettanut

hyvä niin
olisi tullut erimielisyyksiä
eikä ainoastaan pilkun paikoista -


 
 

Sinun jälkeesi olemme puhuneet kivun avoimuudessa
ja kavunneet toinen toistemme syliin taas, ja taas.

Kiipeän yläpuolellesi, hymyilen maailmalle.
Tänään minä olen vahva nainen -

minulla on rakkaus,
eikä minulta mitään puutu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkauden syvin olemus on tässä. Rakkaus on kaiikki. Kaunis.

Aika hienoa sanan käyttöä, loppu on kuin jostain psalmista.

Hieno.

mielenkiintoinen runo, hieno ja erilainen. Pidin!

aivan ihana

 

Käyttäjän kaikki runot