Tiedän -

Runoilija olenNainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2004
Viimeksi paikalla: 16.8.2018 12:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä
kyselemättä kuljettanut

hyvä niin
olisi tullut erimielisyyksiä
eikä ainoastaan pilkun paikoista -


 
 

olet ollut kokoajan olemassa
kasvamassa minulle, meille.

Ihan niinkuin minäkin, Sinulle -

Kypsynyt ajan saatossa, vuosien myötä.
Oppinut elämään, nähnyt auringon nousevan ja laskevan.

On suunnaton onni, että tapasimme vasta -
sillä tänään me olemme valmiita kohtaamaan toinen toisemme.
Minä Sinut.
Sinä Minut.

Jatkaaksemme
Alkaaksemme.

Onnellinen loppuelämä odottaa meitä.
Yhdessä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot