Enkä edes minä

Runoilija olenNainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2004
Viimeksi paikalla: 16.8.2018 12:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä
kyselemättä kuljettanut

hyvä niin
olisi tullut erimielisyyksiä
eikä ainoastaan pilkun paikoista -


 
 

Eivät minun sanani lakanneet olemasta
kirjaimet kuivuneet -

enkä edes minä

hiljaisuus on nyt ollut enemmän läsnä
kun olen opetellut taas näkemään
ilman sinisten silmien viimeistä kiroa

kaikki ei ole kaunista
eikä ystävyys ikuista

mutta minä näen taas
paljon enemmän -

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Harmoniaa ;) pahanolon reunoilla silti täällä kuljetaan..

Taitavasti käyvät sanoja. Otsikko on myös hyvin valittu. Runosi ovat sellaisia, joita mielellään lukee uudestaan ja pysähtyy niiden ääreen.

paljon puhuva teksti arjen ihmeistä. hienoa.

Pettynyt tunnelma, mutta kuitenkin enemmän rauhallisen toteava kuin katkera. Ajatuksia herättävä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot