Aamuajatus

Runoilija peikkoenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluaisin tassutella luoksesi ja käpertyä syliin.


*** Toivoisin, että lukisit muutakin, kuin ensimmäisen runon.
Yksi runo ei anna kuvaa kokonaisuudesta, eikä oikeaa kuvaa minusta kirjoittajana. ***
 

Koputus ovella
Ja piiloudun peiton alle
Pääsi vatsani päällä teeskentelen nukkuvaa

Ollaan ihan hiljaa
Kunnes se poistuu
Mene vaikka naapurin ovelle mieluummin...

Äänettä hiipien käyn varmistamassa,
Että se on tajunnut häipyä

Ja haikeana salaa mietin
Kun joskus avasin oveni
ja kaipaan, ilman sanoja

Kunnes pian huomaan,
että se lurjus on livahtanut
Ikkunanraosta sisälle

Istuu takan reunalla ja
Hymyilee voitonriemuaan

Kaikesta taistelusta huolimatta
Rakkaus on tullut
Kysymättä lupaa, antamatta vaihtoehtoja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tule heti mieleen peikkoenkelimäinen runo. Kun sen lisäksi, on pala arki ajattelua, solmuja ei tarvittu lakanassa päästin takanreunalle ja hyvään alkuun...

 

Käyttäjän kaikki runot