Pakomatka

Runoilija peikkoenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluaisin tassutella luoksesi ja käpertyä syliin.


*** Toivoisin, että lukisit muutakin, kuin ensimmäisen runon.
Yksi runo ei anna kuvaa kokonaisuudesta, eikä oikeaa kuvaa minusta kirjoittajana. ***
 

Olen mennyt
rikki elämästä

Selviytynyt
Voidakseni hajota taas

Polttanut
Totuuksia tulessa

Kerännyt tuhkat
Ja rakentanut uudet valheet

Karannut
Joutuakseni vankilaani uudelleen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämänmakuinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot