Tuuletar

Runoilija peikkoenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluaisin tassutella luoksesi ja käpertyä syliin.


*** Toivoisin, että lukisit muutakin, kuin ensimmäisen runon.
Yksi runo ei anna kuvaa kokonaisuudesta, eikä oikeaa kuvaa minusta kirjoittajana. ***
 

Minun pikkuinen elämäni
Minun näköinen, jokaisine repaleisine purjeineen

Ja sekaisinkin, kuin olen itse,
kapteeni ei tässä laivassa ole ihan merikuntoinen

Silti minä purjehdin, täysin sydämin,
vaikka toki haaksirikkoa pelkään

Silloin aina, kun laitojen yli
loiskuu suolaisenkarvasta merivettä varpailleni

Tiedän, etten voi vieläkään rantautua.

Selite: 
Joskus majakan valoa täytyy ihailla kauempaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot