Telepatiaa

Runoilija peikkoenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluaisin tassutella luoksesi ja käpertyä syliin.


*** Toivoisin, että lukisit muutakin, kuin ensimmäisen runon.
Yksi runo ei anna kuvaa kokonaisuudesta, eikä oikeaa kuvaa minusta kirjoittajana. ***
 

Antaa myrskytuulen raivota
Vihmota kaiken veden täysillä
Puhaltaa hiukset sekaisin
Ja kirpistellä korvanlehdillä

Antaa sateen piiskata kasvoille
Yritää tunkeutua sisään kuten eilen
Hytisyttää luissa ja ytimissä
Etsikööt vaan majapaikkaa sisimmästä

Ei ole sateella sijaa täällä, kun
Sä olet siellä. Vain ajatuksen päässä.

Eikä mun tarvitse edes kysyä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot