Murusia

Runoilija peikkoenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluaisin tassutella luoksesi ja käpertyä syliin.


*** Toivoisin, että lukisit muutakin, kuin ensimmäisen runon.
Yksi runo ei anna kuvaa kokonaisuudesta, eikä oikeaa kuvaa minusta kirjoittajana. ***
 

Olen maailman heikoin
varjo ihmisestä

Haamu joka kulkee
ei näe ympärilleen
...ja kaikkialta
on kauneus kadonnut

Jokaisessa sekunnissa
näen vain tuskan läpi
sen mikä on jo mennyttä
sen mitä ei enää ole

Sydän lyö tyhjää
ja toivon että se lopettaisi
päästäisi minut vapaaksi
ennen kuin sekoan tästä kivusta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau... osu ja uppos... hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot