Nimetön

Runoilija 962120d9cc11617ca0fdc73e0278f8d5

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2004
Viimeksi paikalla: 24.2.2019 21:41

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.4.2024

 

Tänään on hiljainen päivä,
sisällä tuttua puhetta
Katson sanoja paperilla

Ne ovat liikkumattomia elämän jälkiä

Kulkija on käynyt tässä
ainakin kerran
Pudotellut mustia kirjaimia,
järjestänyt sanoiksi

Antanut kaikkensa tässä kohtaa ja
poistunut

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Taidokkaasti ilmaistu. Taiteilija on puhunut.
Tämä upea runo koskettaa.
 
 

Käyttäjän kaikki runot