Piilo

Runoilija 962120d9cc11617ca0fdc73e0278f8d5

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2004
Viimeksi paikalla: 24.2.2019 21:41

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.4.2024

 

Linnan varjossa nukun levottoman yön,
tämä on kulunut hotelli.

Sänky on väsynyt
narisee jo vapaaksi.

Seinän takana joku pitää pitkän monologin,
eikä kukaan kuuntele,
paitsi minä, olen pakotettu.

Huomenna on taas lunastettava paikkani
ja oltava katseiden kohteena.
Tulette sitä varten.

Olen jotenkin jäykkä.
Vanhat alushousut eivät
tee olemukselleni kunniaa ja hengitän raskaasti.

Menen piiloon.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erikoinen kuvaus, etenkin alushousujen osalta. 
 

Käyttäjän kaikki runot