Nimetön

Runoilija 962120d9cc11617ca0fdc73e0278f8d5

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2004
Viimeksi paikalla: 24.2.2019 21:41

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.4.2024

 

Hapuilujen jälkeen
olen löytänyt katseeni
kiintopisteeseen, mutta

pelkään lähteä liikeelle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnistan tunteen. Lyhyessä runossa paljon takana.

Upea miete runossasi. Kauniin herkkä.

Mainio.

Tunnistan tunteen. Lyhyessä runossa paljon takana.

Upea miete runossasi. Kauniin herkkä.

Mainio.

Joskus vain kannattaa rohkaista mielensä.
 

Käyttäjän kaikki runot