Ensi katse keväässä

Runoilija Erasmus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2003
Viimeksi paikalla: 22.8.2017 7:37

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1955

Elän Rakkaudesta elämään. Esa
 

Rakastavaisten katseessa on aina kevät.
He hymyilevät ja aurinko paistaa.

Kauniita kukkia,
tuoksua ja väriloistoa.

Ennen kokematonta,
kaikkea uutta myös herkkää.

Luonto joka herää,
pisaroita rakkauden kerää.

Täyttyen purosta lampi pienoinen,
kuten nuorten sydänten.

Rakkauden kevään synty,
saa minutkin elämään.

Haluaisitko olla minun kevät?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot