Pajunkissat

Runoilija Erasmus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2003
Viimeksi paikalla: 22.8.2017 7:37

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1955

Elän Rakkaudesta elämään. Esa
 

Pajunkissa tytöt,
keinuvat kevät tuulessa.

Lantion heilunta,
on kaunista katseltavaa.

Puuhkat pörröllään,
mirrit nauttivat lämmöstä.

Auringon säteet,
avaavat kissat hehkeään loistoon.

Misut kehräävät kauniisti,
lemmenkutsu kuuluu.

Hei´ herätys kollit;
nyt on kevät

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää saa hymyn heräämään.. Upea ja hauska on runosi

Vinkeä. :)

 

Käyttäjän kaikki runot