Lumihiutaletyttö

Runoilija Erasmus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2003
Viimeksi paikalla: 22.8.2017 7:37

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1955

Elän Rakkaudesta elämään. Esa
 

Kauniina pakkaspäivänä,
tutustuin viehättävään lumihiutaletyttöön.

Yhdessä leijailimme,
läpi pilvien pehmoisten.

Kiepuimme.
Nauroimme.
Rakastuimme.

Kaikki niin kaunista,
satumaista.

Puuska tuulen irroitti meidät syleilystä,
huulet suudelmista.

Maahan saavuttuani,
sinua ei löytynyt mistään.

Etsin, etsin.

Löydänkö sinua koskaan,
tyttö pakkaspäivän?

Selite: 
Kaunista talvipäivää. Lämmöllä Esa
Kategoria: 
 

Kommentit

Romanttisen kaunis ja satumainen on runosi.
Hyvää syntymäpäivää!

Näin me etsimme,löydämmme,kadotamme ja löydämme.Yhtään samanlaista lumihiutaletta ei ole. <3

Rakkaus kirpaisee niin kuin pakkanen :)

Näitä hienoja hetkiä tapahtuu liian harvoin. Kauniisti kirjoitit yhdestä harvinaisesta päivästä elämässä. Sait nostatettu mieleeni yhden sellaisen, mutta se on eri juttu!

Kaunista Unelmointia.
Haaveilla pitää, se auttaa jaksamaan tätä maailmaa, sen myllerrystä ja julmuuttakin .

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Kaunis hempeä runo, pidän

 

Käyttäjän kaikki runot