Neitoperhonen

Runoilija Erasmus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2003
Viimeksi paikalla: 22.8.2017 7:37

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1955

Elän Rakkaudesta elämään. Esa
 

Neitoperho katsoo ikkunan takaa,
kaiholla muistelee kun olin vapaa.

Tuuli siipiä kannatteli,
auringon ensisäteet lämpöisesti herätteli.

- Miten olen joutunut tähän ansaan,
olispa edes ystävä kanssain.

Silloin valtasi ajatus mielen,
kulki Ritariperhonen ohi pielen.

- Avaudu ikkuna avaudu.
Vaan mitään ei tapahtunut.

Liian myöhään huomaan,
syksy viestin tuli tuomaan.

Odota ensi kesää,
silloin teette vaikka pesää.

Ritariperhonen tulee sinut hakemaan
keväisille kukkaniityille satumaan.

Selite: 
Rakkaudella Esa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot