Syksyn lapsi

Runoilija Erasmus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2003
Viimeksi paikalla: 22.8.2017 7:37

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1955

Elän Rakkaudesta elämään. Esa
 

Sinulle syksyn lapsi,
saat väriloiston ihanan.

Helmiäissateen kutreille,
tuulen myötä kastelevan.

Humiseva metsä laulujaan soittaa,
upea vuodenaika sinulle koittaa.

Sammalmatolla tuumailla,
on syksy aikaa vaikka haaveilla.

Selite: 
Rakkautta syksyyn. Halit Esa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot