Kaunista ja uuttaa

Runoilija henrik j toloppanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen on valintojensa summa..
 

Kaunista ja uuttaa

Elämä oli villiä,
kiersin paikasta toiseen.

En nähnyt menneisyyttä,
en nähnyt tulevaisuutta.

Vauhti oli mittaamaton,
joskus elämä hetkessä on.

Yhtenä hetkenä,
seisoit siinä.

Pysähtyi aika,
vaelsi elämä silmissäin.

Ohikiitävän hetken,
menneen ja tulevan näin.

Sinä aamuna,
kirjoitin omaa historiaa.

Oli tuttua ja turvallista,
kaunista ja uuttaa.

Selite: 
Rakkaus voittaa..
Kategoria: 
 

Kommentit

tunnelmaa täpö täysi

Tässä istua jäsötän ja tekstejä näytölle väkerrän.

Lämpö leviää runon lopussa lukijaan, hyvä runo

Kaunis, hyvä runo

tosi hieno !

Tuli mieleen kuvaus vaellusvuosista, jolloin sitä ihminen hakee paikkaa itselleen ja kun sen löytää, toisen ihmisen rinnalta, elämänvirta tyyntyy ja laantuu uomiinsa.

 

Käyttäjän kaikki runot