Nimetön

Runoilija henrik j toloppanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen on valintojensa summa..
 

Tuulet puhaltaa

Mulla on,
yksi elämä.

Sulla on,
oma elämä.

En vuoda,
sydän verta.

On iho,
jo kananlihalla.

Tuulet puhaltaa,
on jo lunta tiedossa.

Sota loppui -45 vuonna,
makaan juoksuhaudoissa.

Räntä riipii kasvoja,
on jo lunta tiedossa.

On hetki,
Jumalien edessä.

Tummana räytyvä maa,
lunta odottaa.

On jo lunta tiedossa
tuuli puhaltaa.

Selite: 
Huonoina hetkinäkin, on toivo paremmasta,
Kategoria: 
 

Kommentit

Jos oesin mehtikana, sukeltaesin lummeen ja natustelisin ennen unen tulloo jeätyneetä puolukoeta.

Näennikkäen on asian laeta.

Elämänmakuista kerrontaa.

Haikea runo...hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot