Herään

Runoilija henrik j toloppanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen on valintojensa summa..
 

Herään

Herään kotona,
sinä vieressä.

En hetkeen,
tahdo saada henkeä

Sinä siinä,
ja elämä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, onnellinen runo

Hurmio.

Elämänmakuinen runo

Mielettömän kaunista:)

Henkäyksenomainen, upeasti saatu kuvattua niin paljon niin vähin sanoin. Kaunista.

Kaunista on.

 

Käyttäjän kaikki runot