Kivi päällä sydämen

Runoilija henrik j toloppanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen on valintojensa summa..
 

Kivi päällä sydämen

Taisin jäädä koukkuun,
huuliesi loukkuun.

Yksinäisyyden hetkeks työnnän,
tätä kaipaan, itselleni myönnän.

Käännän kiven päältä sydämen,
löydänkö rakkauden?

Selite: 
Yksinäisyys
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot