ohutta öljyä

Runoilija Shamaani

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää etsiessä aina törmää itseensä.
 

Yksikään varjo ei ole valontiellä turha välttääkseen mustia jalanjälkiään. Yksikään valonsäde ei varjoissa kulje turhin askelin omineen.
Jokaisen elämänsäde on kipinä uusiin väreihin varjoista.
Jokainen kipinä on valonsäde varjoista heijastamaan elämäänsä valonvoimaisista kuvistansa varjoistansa.
Tahdon asia on sen kuvissa kuinka mitä luo.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot