Pumpulia

Runoilija Shamaani

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää etsiessä aina törmää itseensä.
 

Rannalla rentukan ajatuksin keltaisin
vielä hetki sinivuokon suudelman
kasvaa hento vihrein sammal
untuvikon syntyvän usvaisen elämän
lahjan tuonen siiville keijukaisen
Karismaattisen unelman häilyvän
uuden elämän, lahjan sain vuorovesien myötä
elo sen olkoon rakkauden värikäs askelein uusin
tepastelijan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpas ihanan eteerisen kevyt ja kulkeva runo....alussa kyllä mietin, että kuka grokkaa ketä ; ) ja tuo lopputoivotus on kaunis.

ihana, tässä on kaikkia niitä asioita, mitkä koskettavat minua, luonto, keijut, elämänihme! Herättää mielenkiinnon ja mielikuvituksen seikkailuun!

 

Käyttäjän kaikki runot