Elämäntarkoitus

Runoilija Shamaani

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää etsiessä aina törmää itseensä.
 

Meditaatio:
kaikki kauneus olkoon kuin kukat kevään,
loistakoon pieniltä lehdiltänsä voima kasvoille terälehtien,
missä juuret on,
Kaiken syvyys on valoa tulevan, mitä ei sää piekse.
On kaunis kevät se sydämiin kaikkeuteen loistakoon,
lähteeltä ikuisen onnen,
hymyn kasvoilla runsaudellaan,
kuin pyrkimyksissänsä nuo onnen apilat, joita maa lapsillensa antaa.
Kasvot on vain sana sielustansa, missä sydän matkallansa tiensä juuriltansa kasvaa.
Elämäntarkoitus on sinun lähin omaisuus, mitä olet.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, valoa tuova :)

puhutteöeva hieno runosi.

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot