Nimetön

Runoilija Shamaani

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää etsiessä aina törmää itseensä.
 

Vain omat samoin saa
samoilla omilla tahoilla
samoissa kuissa saa
tahoillansa samoilla.
Vainioillansa omien saa
samoilla, kukakin tahollansa.
Tässä kuussa omillansa.
Oman saa kukakin tahollansa
kuu sen samoilla saa.
Samoista olemuksistansa tahoillansa.
omansa omillansa kuissansa tahoillansa?
ken saa ymmärryksensä?

Selite: 
kuulle.
Kategoria: 
 

Kommentit

No just... Upeaa, omalaatuista.. silti ymmärrettävissä!
Hauskaa synttäriä!!

Tämän jälkeen kuun katse ei ole kalpea :c)

No just... Upeaa, omalaatuista.. silti ymmärrettävissä!
Hauskaa synttäriä!!

Tämän jälkeen kuun katse ei ole kalpea :c)

 

Käyttäjän kaikki runot