Uusi aamu

Runoilija OlenpaKerran

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2004
Viimeksi paikalla: 13.8.2017 16:12

Asuinpaikka: Joensuu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.1.1983


Minä palaan vielä kerran
kun aamu on taas valkea
kun yön viileys ei polta enää ihollani
kun viimein voin paremmin

OlenpaKerran


Ei nämä kaikki minusta ole. Ei edes sinusta. Nämä ovat elämästä. Vähän sinun, minun ja kaikkien muiden.


Kiitos Sinulle.
 
Tähän oli hyvä herätä

tunteeseen
että kaikki tulee olemaan hyvin

Joka aamu on armo uus
sanotaan

ja niin se on

ihan varmasti

Uusi aamu

minulle
sinulle

En enää jaksa pelätä
vaan lähden

uuteen aamuun

ja elämään
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan virkistävää, syksyisen piristävää kerrontaa runossasi.
Tosiaan uusia alkuja on elämä täynnä. :)
Toiveikas, positiivinen runo, hyvä.
Hienon toiveikas tunne runossasi.
Ihastuin.
 

Käyttäjän kaikki runot