Sillai sopivasti

Runoilija OlenpaKerran

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2004
Viimeksi paikalla: 13.8.2017 16:12

Asuinpaikka: Joensuu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.1.1983


Minä palaan vielä kerran
kun aamu on taas valkea
kun yön viileys ei polta enää ihollani
kun viimein voin paremmin

OlenpaKerran


Ei nämä kaikki minusta ole. Ei edes sinusta. Nämä ovat elämästä. Vähän sinun, minun ja kaikkien muiden.


Kiitos Sinulle.
 

Mikään ei oo tärkeempää 
kuin rakastaa itseään

sillai sopivasti
ei liikaa

mut silleen
että hyvältä tuntuu

Sitten
voit rakastaa toistakin

sillai sopivasti
että maailma räjähtää
ja vuoret liikkuu

Mut ei ne vuoret aina
tai maailma

joskus räjähtää vain sydän

Ja sit täytyy
vaan aloittaa alusta

opetella taas rakastamaan itseään

sillai sopivasti
ei liikaa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin hyvä muistutus meille kaikille täällä maailmassa.
 

Käyttäjän kaikki runot