Se on

Runoilija OlenpaKerran

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2004
Viimeksi paikalla: 13.8.2017 16:12

Asuinpaikka: Joensuu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.1.1983


Minä palaan vielä kerran
kun aamu on taas valkea
kun yön viileys ei polta enää ihollani
kun viimein voin paremmin

OlenpaKerran


Ei nämä kaikki minusta ole. Ei edes sinusta. Nämä ovat elämästä. Vähän sinun, minun ja kaikkien muiden.


Kiitos Sinulle.
 
hymyilyttää
ihmetyttää

jännittää
ja vähän mietityttää

aina uuden alkaessa
semmoinen
kummallinen
olo

pitääks se musta
pidänks mä siitä
onks tässä jotain


jutellaan
tutustutaan

vieläkin hymyilyttää

mut sit sitä miettii

toimiiks tää
hyväksyyks se mut
sellaisena kuin oon


aina näitä miettii
ei siitä pääse

kun ehkä jo vähän ihastuu
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Uudessa suhteessa vaikka ystävyydestä kyse on lähes poikkeuksetta kyse - riittääkö,riitänkö - kuin epävarmuuden noidankehä eri kemioiden kohtaamisen asettelua toisiinsa : kelpaanko/toimiiko !
 

Käyttäjän kaikki runot