Koti

Runoilija OlenpaKerran

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2004
Viimeksi paikalla: 13.8.2017 16:12

Asuinpaikka: Joensuu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.1.1983


Minä palaan vielä kerran
kun aamu on taas valkea
kun yön viileys ei polta enää ihollani
kun viimein voin paremmin

OlenpaKerran


Ei nämä kaikki minusta ole. Ei edes sinusta. Nämä ovat elämästä. Vähän sinun, minun ja kaikkien muiden.


Kiitos Sinulle.
 
Sylissäsi minä
herään

henkiin ja elämään

Sinun kanssasi
minä tahdon

jakaa kaiken
jaksaa kaiken

Olen ollut matkalla
niin monen mutkan takana

matkalla Sinuun
matkalla kotiin

Sinussa

minun kotini
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea rakkausruno, jota varmasti toinenkin osapuoli arvostaa.
Rakkaus <3
 

Käyttäjän kaikki runot