-

Runoilija Dorian Grave

vielä toisinaan mietin
millaista olisi
nukahtaa sen
vanhan nartun
viereen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin, kaikenlaisia ajatuksia sitä mielessä pyöriikin.
 

Käyttäjän kaikki runot