nimetön

Runoilija Dorian Grave

anna minun juoda
lähteesi vettä,
humaltua kaipuusta
nukahtaa sammaleisen puun juurelle

vielä jonakin päivänä
löydän temppelisi
ja vaellan
sen jadeporteista sisään
hymyillen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtavaa tekstiä, tämä on elämän tarkoitus.
kaunista
 

Käyttäjän kaikki runot