Erään suhteen tragedia

Runoilija Dorian Grave

rakensin
meidän
tulevaisuutemme
sinun huultesi
väliin
mutta
unohdin
etteivät
huorat
osaa rakastaa

Selite: 
Sananen rakastumisesta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toisin sanoen köyhä mutta onnellinen :)
Ennen pitkää, kunhan muisto haalistuu.
Ikävää, mutta valitettavan totta, aivan liian usein.
Mukavan tyly ja suora:>
 

Käyttäjän kaikki runot