Olisipa tuullut enemmän

Runoilija Dorian Grave

koin tänään chinaskimaisen ilmestyksen
hyväperseinen
herkkusäärinen
tyttö
liian lyhyessä hameessa
bussipysäkillä
olisipa tuullut enemmän
Selite: 
Arkistojen aarteita, kirjoitettu vuoden 2005 lopulla 30.6. kirjoitusvirhe korjattu.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajattelinkin, että ei tänä päivänä tarkene hameessa.
Eksyin kommenttisi kautta lukemaan ja kyllä pidän tästä erityisesti. Tuttu fiilis ja mahtavasti tuotu se esille!
Tattis! Oon itsekin tyytyväinen tähän. Lainasin justiinsa viime viikolla taas Bukowskia kirjastosta ja olinkin unohtanut kuin hienoja runoja kirjoitti.
Kun luin runon alkua feministi sisälläni heristi sormeaan. Loppua kohden heristys muuttui kiinnostukseen ja viimeinen rivi sai hymyilemään. Tykkäsin tästä, vei mukanaan pysäkille.
 

Käyttäjän kaikki runot