Kaino poika

Runoilija Dorian Grave

Yhä toisinaan mietin
tuijotatko yhä nenääni
samalla tavalla kuin ennen

olen yhä se kaino poika
joka ei uskaltaisi
riisua ja selättää sinua
vaikka pyytäisit

en kuitenkaan säikähdä vähästä,
en edes silloin

Selite: 
Sananen empiirisistä tutkimuksista
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Etenkin kainot aikuiset miehet ovat kaikkein ihanimpia <3
Rehellinen ja kaunis runo.
 

Käyttäjän kaikki runot