Joulu on taas joulu on taas kattilat täynnä verta

Runoilija Tähtitieteilijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2015
Viimeksi paikalla: 8.4.2018 18:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.7.1996

 
Kaupallista paskaa
ne koreihinsa lastaa.
Kulutusjuhla aikuisille,
Materialistin valtaistuin lapsille.
Se tekee turhan perinteistä
Menneistä ajoista entisistä
Kun jouluvalot loistaa
Ja sen lapsuuden joulun muistaa
Se jään ja hangen, lumiset maisemat,
lahjojen antamisen ja vanhemmat.
Kun se on poissa ja mitään ei jää
Ne sanoo aika näyttää
Ne antaa turhaa paskaa käärittynä kultaan
Kynttilät viedään hautojen multaan
Se esitys sukulaisten ja ihmisten
Kun kaikki on täydellistä
Mikään ei todellista
Kotona vituttaa
Se akti ensivuonna uudestaan
Ensivuonna millos muutenkaan
Voisin muuttaa kauemmas ja sillat polttaa
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vihaista tekstiä. Ymmärrän. Ainakin kuvittelen ymmärtäväni.
vähän vihasta settiä tuli joo tälläkertaa.
muakin rasittaa joulun kaupallisuus

mutta ei ihan noin paljon

mutta että se ei olisi myös henkisyyden ilmentymä
joillekin kuten minulle se sitä vielä on

pidin todella paljon runosta
arvostan kommenttia, ja kiitokset.
 

Käyttäjän kaikki runot