Yksipuolinen rakkaus

Runoilija Tähtitieteilijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2015
Viimeksi paikalla: 8.4.2018 18:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.7.1996

 
Tarinan muistaa ja sen elokuvaan soveltaa,
Rakkaudentunteen se sielukin tunnistaa.
Hän suutelee toista,
Uskoo ja halaa rakastaan,
Huomista ei mietitä tai kaipaustakaan.
Ei sitä kun rakkaus veitsenterällä tanssii,
vaan tanssitaan yhdessä siihen tunteiden valssiin.
Se valssi meidät kietoo, se unelmiin kuljettaa,
sen kauneus käden sydämmelle asettaa.
Kuuntelee lyönnit ne tiheästi käy,
en mieti muuta ei harmaata taivasta näy.
Se silti meidät haurastuttaa,
tekee heikoksi,
muuntaa rakkauden kantajan katkeraksi peikoksi.
Ja se peikko meidät pimeyteen syöksee, tappaa sielun
Ajaa meidät alemmaksi, sisään saatanan nielun.
Siitä pakeneminen vaikeaa, usko siihen auttaa
ja kun se kirkas aurinko polttaa ja uusi päivä koittaa,
Sydämen juuret uudet kasvaa,
Osaat uudelleen rakastaa
Mutta sitten huomaat kun rakkaus onkin yksipuolista.



 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot