Vittuun einoleino

Runoilija Tähtitieteilijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2015
Viimeksi paikalla: 8.4.2018 18:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.7.1996

 
Se elämä minkä ennen elin oli varmaan erilainen,
Silti itseäni pidän todellisena ehkä olen samanlainen.
Kehoni kertoo muuta kun mieleni sanoo,
Vaihda kehosi välillä mun mieli anoo.
Mietin miksi mietin tämä on hyvä,
Ja silti jokapäivä sauhuu kynä.
Kerron miltä tuntuu ja mitä mä olen,
Silti kylmissäni herään ja painajaisistani tulen.
Sinut mä haluan kun erilainen oot,
muut sitä paskaa suoltakoot.
En usko niitä en ymmärrä tätä,
Tää maailma on perseestä, ruma ja mätä.
Silti mä itse lietson sitä paskaa
Ja sillon kun rakas ei edes vastaa,
Mä itseäni vihaan, surullisia ajatuksia kelaan
ehkä joskus yksin delaan
Kaikki yksin kuolee.
Niinkun tunteet puunjuuresta vuolee.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot