Nimetön

Runoilija kastehelmi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Puhu minulle kun sydämelläsi on sanottavaa. Älä puhu minulle puhumisen vuoksi. Älä sano minulle sanoja sanomisen vuoksi. Puhu minulle sydämelläsi, rakkauden sanoja.
 

Eikös siitä ole jo vuosi?
kysyit illan hämärässä,
unen rajamailla.

-On, vastasin.

Sinä yönä pidit kiinni
tiukasti.

Ainakin kuvittelin niin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkä se ote ei ollut fyysinen
vaan henkinen rakkauden syli joka tiukensi otettaan
Hieno runo

lämmin ja suloinen

*SYDÄMELLISTÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ RUNOYSTÄVÄLLE TOIVON*

Aww pidän<3

Kaunista

Oih, ihana :)

ihanan haikeanoloinen runo :)

Lämmin ja kaunis...

Kaunis. Lopetus laittaa ajattelemaan.

Mukava runo syntyi hetken muistikuvasta.

Tämä runon tunnelma ja sanoma sopii nyt juuri mun tunnelmihini.

Kaunis runo rakkaudesta ja sen kestämisestä.

Nopeaan hetket vilahtelevat ohitse

Kaunis kuvittelu, sillä mikään ei ole kauniimpaa, kuin rakkaus.

voi, minäkin muistan jotain samankaltaista silloin kun vielä rakastin, tässä on pienesti kauniisti herkkyyttä ja tunnetta, hieno, ihastuneena sanoihisi

Kaunis, kaihon hetki muiston Hieno runo!!

Tästä tulee mieleen monenlaista tulkintaa, kun aina yritän rivienvälejä lukea. Hieno runo, kaipaava, kuin olisit jotain menettänyt.

Hieno.

Kaunista, mystistä lyriikkaa! Aurinkoiset onnittelut sinulle tänään!

On ihanaa muistella rakkaansa vieressä mennyttä aikaa.

Haikean kaunis

runo, helmi~

todella kaunis on runosi(:

Liikuttavaa....

Hyvää syntymäpäivää SINULLE!

Koskettavan kaunis.

Lämmin ja herttainen on runosi

Muutamalla sanalla pieni-suuri hetki, jonka syvyys tuntuu sielussa saakka.

Kysymyksiä herättävä hieno runo.

Ihana tunnelma runossasi, tavallaan haikea.

ihana (:

Hyvin kaunista :)

Lempeän kaunis yösi ja kauniit sanasi :)

Suosikit->

Kaunis runo.. jotain haikeaa tässä.

Ystäväni.Siitä on pian 57- vuotta.
Kuvittelen, siinähän sinä.

Oi, herkkis <3

Tässä on sitä jotain, jotain arkista herkkyyttä sen täytyy olla. Pidin paljon.

Tähän minä tartun kiinni tänään. Ihana runo.

rakkaan kainalossa kaikkein paras paikka on, siitä ei koskaan tahtoisi luopua, siitä ei koskaan tahtoisi lähteä, se kaikkein ihanin ja paras paikka on...hyvä runo =)

Näin on. Tämä elämän parasta aikaa. Kunhan rättikasasta huokuminen kuuluu.
Pitää kädestä kiinni.

Tämä on hieno ja puhutteleva runo. Pidin kovasti.

Paljon onnea SINULLE syntymäpäiväsi johdosta!

Ihanat muistelot

Rakkaan sylissä voi muistella mukavia tapahtumia ja saada lohtua murheisiin. Lämmin runo.

Nii se aeka kulluu huomoomata rakkauvven siivelä.

kaunis, rakkauden astumisen elämään muistaa aina, ihana herkkä runo, hetkestä hetkessä

Kaunis : )

 

Käyttäjän kaikki runot