Hyppysellinen suolaa

Runoilija 4adbef90525001efa36875cdd218a5de

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2003
Viimeksi paikalla: 9.7.2019 20:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parilla sanalla: Old School.
 

Se on vain hyppysellinen suolaa,
joka kilmaltelee tässä kyynelessä,
läpi valon tunkevassa itkussa,
jonka vain sydämet voivat kuulla.

Mikä ennustaa vääryyden niin puhtaasti,
ja tuo kivun ja tuskan esille?
Mikä taika liikuttaa meitä, yhtä ja kaikkia?
Se on vain hyppysellinen suolaa.

Surullisuus vuotaa rikkoutuneista sydämistä,
joita toiveet eivät voi pysäyttää.
Joten mikä kuultaa kyyneleissä?
Vain hyppysellinen suolaa.

Selite: 
11 vuotta rakkautta on ohi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikki ihmisen elämässä on katoavaista, ei mitään jää pysyvästi.
Kyyneleetkin puhdistavat joskus, eniten silloin kuin sitä vähiten odottaa.

Kaunis runo.Kiitos.:)

 

Käyttäjän kaikki runot