Jooalle

Runoilija 4adbef90525001efa36875cdd218a5de

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2003
Viimeksi paikalla: 9.7.2019 20:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parilla sanalla: Old School.
 

Niin pieni olet vielä,
vaan paikkasi sydämissä suuri,
on tähän paikkaan laskettuna,
elämäsi juuri.

Täällä sinä vartut,
Päivät eteenpäin sua vie,
ja pikkuhiljaa löydettävä
on sun oma tie.

Ja kun sä joskus isoks’ kasvat,
ehkä koko maailman valloitat,
tai keksit lääkkeen ihmisten sotiin.
Niin tai näin, voit aina tulla kotiin.

Sillä aina me sua odotamme,
kannustamme ja rakastamme.
Sitä älä koskaan unhoita,
vaikka olisitkin kaukana.

Selite: 
Nimenantojuhlissa luettu.
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kuinka ihana. Rakkautta täynnä, herkkyyttä ja lämpöä. Kun tätä runoa lukee, tuntuu, että olisi syvässä sylissä. Todella hieno kokonaisuus. ~suosikkeihin tippuu~

Aivan ihanaa tekstiä. Tästä oikein aistii suuren rakkauden. Todella upeaa =)

Huomaa, että runo on kirjoitettu sydämestä :).

Todella kaunis.

Vaikuttava runo!

Voi kuinka ihana. Rakkautta täynnä, herkkyyttä ja lämpöä. Kun tätä runoa lukee, tuntuu, että olisi syvässä sylissä. Todella hieno kokonaisuus. ~suosikkeihin tippuu~

Aivan ihanaa tekstiä. Tästä oikein aistii suuren rakkauden. Todella upeaa =)

Huomaa, että runo on kirjoitettu sydämestä :).

Todella kaunis.

Vaikuttava runo!

 

Käyttäjän kaikki runot