Rakkaus?

Runoilija 4adbef90525001efa36875cdd218a5de

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2003
Viimeksi paikalla: 9.7.2019 20:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parilla sanalla: Old School.
 

Revittyä runoutta,
sielun viipaleita,
sydämen kappaleita,
...vai parantava side,
joka peittää mielen
avoimet haavat

arkinen todellisuus unelmille
niin kuin sateenkaari sidottuna
näkymättömällä rakkauden nauhalla
pysyen paikallaan
vain toiveiden painolla.

kun silmieni auetessa
näen sinut
tiedän vastauksen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot