Kynttilän liekki jää

Runoilija 4adbef90525001efa36875cdd218a5de

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2003
Viimeksi paikalla: 9.7.2019 20:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parilla sanalla: Old School.
 

Niin kuin auringonlasku,
runoilijat myös haihtuvat,
rakkauden syleilyn viimeisten säteiden mukana,
ja ratsastavat unen mustalla tammalla,
kohti aamua puhdistavaa.

Levitä siipesi, oi elämä,
ja nouse lentoon kanssani,
läpi rakkauden taivaan ja valon puutarhan,
täynnä suudelmien tuoksua.

Kohtaan haasteesi,
rakkauden kaunis syleily,
ja pidän ajasta kiinni,
kuten meripihka,
ja kaikki huokaukset ja ajatukset
jotka ovat vaihtuneet välillämme
pysyvät koskemattomina.

Vaan, huokaus ei voi ilmaista,
sydämen lyöntejä,
eikä nukkuva mieli,
tunnetta kun eroamme...
Mutta kohta kaikki on taas hyvin,
ja elämä on kuin unta,
kun me, muutamme yötaivaan,
rakkauden paratiisiksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo! Hyvää syntymäpäivää :)

En yritä hakea mitään runon riveiltä - viipyilen vain sanojen soinnuissa - harmoonisessa rauhassa.

Tässä on teos jota voi lukea sujuvasti,
hyväksyä se juuri sellaisenaan - ilman omia tulkintoja, kiitos

Kaunis, hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot