hypätään jo :)

Runoilija Toini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiesitkö,että perhoset ovatkin pikkuenkeleitä ja ne lentelevät mielellään hyvien ihmisten ympärillä.=)
 

Aurinko maalaa laskeutuessaan
taivaanrantaan ohuen kultaisen viivan.
Sen yli on hyvä harjoitella
korkeushyppyä seuraavaan päivään.

Joko hypätään?...

Selite: 
Mie hyppään tästä sänkyyn.Toivottavasti se kestää kun korkialta loikkaan..:) Unimaahan viepi tie...öitä :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä pitää piakkoin sänkyyn elämänsulostuttajan viereen ponkaista.

Kiitos kommentistasi ^^
Itselläsikin on mukavia ja hyvin
sujuvia runoja. :) Pidän paljon

Ihana, toivottavasti sänkysi pysyi ehjänä --tosi mukava runo.

Tässäpä rempseä ja hyvää mieltä tuova runo!

 

Käyttäjän kaikki runot