vaatekaupassa

Runoilija Toini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiesitkö,että perhoset ovatkin pikkuenkeleitä ja ne lentelevät mielellään hyvien ihmisten ympärillä.=)
 

Tavaratalon pukukopissa
istuin arkana kuin kulkukissa.
Paitoja sovittelin pieniä ja isoja.
Mahdoinko samaan kokoon vielä mahtua.
Itsekseni manailin,kun huomasin
paidasta puuttuvan napin.
Vein sen telineeseen kipinkapin.
Valitsin toisen,ehjän näköisen.
Voi rötkäle kuitenkin,
kun päällein sen kiskoin ja napitin,
niin halakesi yksi nappi.
Minä varovasti kurkistin,
näkiköhän kukaan.
Yhtään paitaa en saanut mukaan.
Vaan mitäpä tekisin paidalla napittomalla.

Selite: 
Kyllä oli korkeat hinnat laatuun nähden. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

heh, tämä oli kiva.

Tuli ihan mieleen omat shoppailu reissut kun lopulta lähtee tyhjin käsin ja turhautuneena kaupasta ulos :> :>

Kävi kait eräälle muinoin, kun ompeli nappia, niin siinä hötäkässä meni sydän myös samaan ompeleeseen muistaakseni

hauskasti sanailet puseron ostosta...

Elämä on,
laatuun nähden korkeahintaista välillä.
:)
Tässä on jotain vertauskuvannollisuutta, ainakin nappi on roolissaan.

No olipa napiton paitakauppa...huitsin nevadaan noin huonot paidat :)

 

Käyttäjän kaikki runot